Om mig

Är en ofta anlitad musikant på privata fester. Har spelat i olika band på olika nivåer sen tidiga tonåren Har spelat i olika slags konstellationer och musikstilar fem manna band,fyra,och dom senaste tjugo åren i en duo.Har säkert spelat på hundratals fester, bröllop mm. genom åren i hela södra Sverige.Och snart kanske på ER också...;-) Spelar alla instrument med tangenter på, vilket jag alltid gör live ifrån scenen!.

Utgår ifrån Sölvesborgstrakten i Blekinge och brukar synas och höras oftas i, Blekinge,Skåne och Kronobergslän. Intressant? ring för sjutton gubbar!, vad väntar ni på!...;-)

Några ord ifrån fester jag spelat på!.

Nymölla
Tack Roy för att du gjorde min, 50 års fest till en höjdpunkt !. Alla var väldigt imponerade av, dig och underhållningen :-)) Jag kommer varmt rekommendera, dig till alla jag känner!, TACK! Lena O.

Svedala
Hej Roy, Nu när jag äntligen, har fått tid över, vill jag bara tacka dig, för att Du hjälpte mig ,att göra festen, till en trevlig kväll den 5:e juni. Du skall veta att Du är uppskattad, av alla mina gäster. Hoppas att allt gick, bra för er på hemresan! Än en gång TUSEN TACK! Med vänlig hälsning, Ann-Margret.

Östarp

Hej Roy.
Tack så mycket för fin underhållning på mitt kalas på Östarp
i lördags.

MVH
Anders

 

Äggaboden-Gärestad/Ronneby.

Tack för en trevlig bröllopspelning!

Blev bra tryck och alla dansade.

Karla och Patrik.

Korrö loge-Linneryd.

Hej Roy. 

Vi vill bara tacka för musiken i lördags kväll på Korrö!

Vi är mycket nöjda

Olof och Monica.

 

File´huset-Sölvesborg

Hej Roy.

Tack för ett utmärkt utfört arbete! Alla gäster är supernöjda med din spelning!

 

Robertsson.

 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)